bewaar
Parmakipfilet op Italiaans stamppotje
Parmakipfilet op Italiaans stamppotje
bewaar

Parmakipfilet op Italiaans stamppotje

20 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

gegaarde kipfilets

1

ui

1 bakje

champignons

1 pakje

Italiaanse parmaham

4 eetlepels

olijfolie

1 pak

Italiaanse roerbakgroentemix

1 pak

aardappelpuree

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kipfilets volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Ui pellen en fijnsnijden. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Kipfilets met parmaham omwikkelen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Kipfilets erbij leggen en rondom bruinbakken. In wok rest olie verhitten. Roerbakgroente in 5 min. laten ontdooien en vervolgens 4 min. roerbakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Champignons bij kipfilet scheppen en 3 min. meebakken. Roerbakgroente door puree scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Kipfilets schuin in plakjes snijden en op stamppot leggen. Gebakken champignons erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Parmakipfilet op Italiaans stamppotje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig