bewaar
Parmakipfilet op Italiaans stamppotje
Parmakipfilet op Italiaans stamppotje
bewaar

Parmakipfilet op Italiaans stamppotje

20 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

gegaarde kipfilets

1

ui

1 bakje

champignons

1 pakje

Italiaanse parmaham

4 eetlepels

olijfolie

1 pak

Italiaanse roerbakgroentemix

1 pak

aardappelpuree

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kipfilets volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Ui pellen en fijnsnijden. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Kipfilets met parmaham omwikkelen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Kipfilets erbij leggen en rondom bruinbakken. In wok rest olie verhitten. Roerbakgroente in 5 min. laten ontdooien en vervolgens 4 min. roerbakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Champignons bij kipfilet scheppen en 3 min. meebakken. Roerbakgroente door puree scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Kipfilets schuin in plakjes snijden en op stamppot leggen. Gebakken champignons erbij serveren.