bewaar
Snelle champignonrisotto
Snelle champignonrisotto
bewaar

Snelle champignonrisotto

20 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

risotto ai funghi

1

courgette

2 el

verse peterselie

4 el

traditionele olijfolie

420 g

vegaballetjes

400 g

champignonroerbakmix

100 g

geraspte belegen kaas

Aan de slag

1

Kook de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de courgette in dunne reepjes en snijd de peterselie fijn.

2

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de balletjes in 4 min. krokant en bruin. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin op hoog vuur de champignonroerbakmix met de courgette in 5-7 min. gaar.

3

Schep de champignonmix, courgette en peterselie met de helft van de kaas door de risottorijst. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas. Serveer met de warme balletjes.