bewaar
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
bewaar

Groenterisotto met kalkoenschnitzel

20 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 eetlepels

boter

1

rode paprika

1

courgette

1 zakje

risotto ai funghi

2

kalkoenschnitzels

½ theelepel

koekkruiden

100 ml

droge witte wijn

Aan de slag

In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken. Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen. Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken. Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper. In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken. Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen. Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.