Fusilli met sperziebonen en tonijn

Advertentie
Ingrediënten
- 2 doosjes tonijnsteak (diepvries, a 2 stuks)
- 400 g fusilli (pasta)
- 1 blikje ansjovis (50 g)
- ½ potje zongedroogde tomaten (320 ml)
- 600 g sperziebonen (diepvries, zak a 1 kilo)
- 5 eetlepels zonnebloemolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tonijn in 4 uur op kamertemperatuur laten ontdooien. Tonijn droogdeppen. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ansjovis afgieten en in stukjes snijden. Tomaten afgieten en in stukjes snijden. In pan sperziebonen volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 3 el zonnebloemolie verhitten en tonijnsteaks in 7 min. aan beide zijden bruin bakken. Met zout en peper bestrooien. Aan sperziebonen 2 el olie, tomaten en ansjovis toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Fusilli met sperziebonenmengsel mengen en over vier borden verdelen. Tonijn op pasta leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 810 kcal
- eiwit 41 g
- koolhydraten 87 g
- vet 33 g