bewaar
Aardappelomelet met rookworst
Aardappelomelet met rookworst
bewaar

Aardappelomelet met rookworst

10 min. bereiden
25 min. wachten
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

3

bosuien

500 g

tomaat

6 el

traditionele olijfolie

450 g

koelverse aardappelschijfjes

250 g

Gelderse rookworst

6

middelgrote eieren

1 el

Euroma Original spices Jonny Boer Al-Andalus

Dit heb je nodig

  • quichevorm (Ø 26 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de tomaat in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de helft van de ui en de aardappelplakjes 5 minuten. Snijd de rookworst in dunne plakjes. Leg de aardappelplakjes en de rookworst door elkaar in de ingevette quichevorm.

2

Klop de eieren los met de al-andalus. Strooi de bosui over de aardappels en schenk het eimengsel erop. Bak 25 min. in de oven goudbruin. Klop van de olie, azijn, zout en peper dressing. Meng de tomaten en de rest van de ui met dressing. Serveer de aardappelomelet met tomatensalade.