bewaar
Runderstoofschotel met ratatouille
Runderstoofschotel met ratatouille
bewaar

Runderstoofschotel met ratatouille

15 min. bereiden
2 uur wachten
119waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ratatouillepakket

1 schaal

rib-runderlappen

4 eetlepels

margarine

1 pak

tomatensaus

½ zakje

verse peterselie

1

bruin stokbrood

Dit heb je nodig

  • ovenschaal met deksel (inhoud 2 1/2 liter)

Aan de slag

Oven op 160°C voorverwarmen. Groenten (van pakket) schoonmaken. Ui en knoflook snipperen, andere groenten in stukken snijden. Vlees in stukken snijden. In braadpan margarine verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Vlees toevoegen en in 4 min. bruinbakken. Vlees ruim met zout en peper bestooien. Groenten toevoegen en 2 min. meebakken. Passata, 200 ml water en laurierblaadjes (van vlees) toevoegen en geheel in ovenschaal overdoen. Schaal afgedekt in midden van oven zetten en vlees in 2 uur gaar stoven. Peterselie fijnhakken. Stokbrood in plakken snijden. Stoofschotel met peterselie bestooien en met stokbrood serveren.