Geitenkaasrolletjes met sesam en abrikoos
- Hartige vegan bonbon met cashewspread en wortel
- Amuselepel met tonijnsalade en kapperappel
- Amuselepel met vegan tonijnsalade en kapperappel van Jason van The Indigo Kitchen
- Amuse van paté, spek en gekaramelliseerde sjalot
- Amuse van vegan paté op toast met mini-romanesco in 't zuur
- Amuse van geitenkaas, olijf en pistache
Ingrediënten
8 personen
1
bosuitje
1 theelepel
olijfolie
2 eetlepels
sesamzaad
75 g
zachte geitenkaas
2
gedroogde abrikozen
Dit heb je nodig
grillpan
Aan de slag
Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom gaar. Snijd het groen in acht stukken. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin en leg ze op een bord. Vorm van de geitenkaas een rolletje dat twee vingerbreedtes dik is. Rol dit rolletje door het sesamzaad en snijd het in acht plakjes. Leg acht eetlepels klaar. Snijd de abrikozen in reepjes. Leg op iedere lepel een plakje geitenkaas, wat reepjes abrikoos en een stukje bosui.
Geitenkaasrolletjes met sesam en abrikoos

voorgerecht
null personen
50 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom gaar. Snijd het groen in acht stukken. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin en leg ze op een bord. Vorm van de geitenkaas een rolletje dat twee vingerbreedtes dik is. Rol dit rolletje door het sesamzaad en snijd het in acht plakjes. Leg acht eetlepels klaar. Snijd de abrikozen in reepjes. Leg op iedere lepel een plakje geitenkaas, wat reepjes abrikoos en een stukje bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)1 bosuitje
1 theelepel olijfolie
2 eetlepels sesamzaad
75 g zachte geitenkaas
2 gedroogde abrikozen
Dit heb je nodig
grillpan