bewaar
Aardappel-ansjovisschotel
Aardappel-ansjovisschotel
bewaar

Aardappel-ansjovisschotel

10 min. bereiden
20 min. wachten
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikjes

ansjovisfilets

3

uien

1 pak

aardappelschijfjes

1 flesje

kookroom

2

eieren

3 theelepels

knoflook

½ potje

bieslook

500 g

broccoli

1

tomaat

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Aardappels en ui in ovenschaal leggen. Ansjovisstukjes erover verdelen. Kookroom met eieren en knoflook loskloppen. Bieslook, zout en peper erdoor scheppen. Room over aardappels schenken. Schotel in midden van oven in 20 min. gaar en goudbruin laten worden. Broccoli schoonmaken en in stukjes snijden. Broccoli in ca. 8 min. beetgaar koken. Tomaat schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli afgieten en tomaatblokjes erdoor scheppen. Aardappel-ansjovisschotel met broccoli serveren.