Ingrediënten
4 personen
1
meergranen stokbrood
1 zak
kleine krieltjes
1
ui
6
tomaten
2 potten
zure haring
½ zakje
verse peterselie
125 ml
crème fraîche
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen en stokbrood in 6-8 min. afbakken. Krieltjes in magnetron volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Laten afkoelen. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Haring in stukjes snijden. Peterselie fijnhakken. Krieltjes met haring, ui en crème fraîche mengen en over vier borden verdelen. Met peterselie garneren. Tomaten om salade leggen. Salade met stokbrood serveren.
Haringsalade met krieltjes

hoofdgerecht
null personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen en stokbrood in 6-8 min. afbakken. Krieltjes in magnetron volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Laten afkoelen. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Haring in stukjes snijden. Peterselie fijnhakken. Krieltjes met haring, ui en crème fraîche mengen en over vier borden verdelen. Met peterselie garneren. Tomaten om salade leggen. Salade met stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 meergranen stokbrood
1 zak kleine krieltjes
1 ui
6 tomaten
2 potten zure haring
½ zakje verse peterselie
125 ml crème fraîche