bewaar
Couscous met kipkebab
Couscous met kipkebab
bewaar

Couscous met kipkebab

Lekker met geroosterde shoarmabroodjes.

20 min. bereiden
198waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 tenen

knoflook

2

courgettes

4 el

zonnebloemolie

400 g

tomatenblokjes

300 g

couscous

400 g

kipfiletreepjes kebab

50 g

Italiaanse mix voor in de sla

Lekker met geroosterde shoarmabroodjes.

Aan de slag

1

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de courgettes in stukjes. Verhit de helft van de olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de courgette toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe, breng op smaak met peper en zout. Laat het afgedekt 10 min. zacht stoven.

2

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kipreepjes in ca. 10 min. gaar.

3

Schep achtereenvolgens de couscous, groenten en kip in een grote schaal. Garneer het met de mix en verdeel over de borden.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.