bewaar
Spaghetti met olijvengehaktballetjes
Spaghetti met olijvengehaktballetjes
bewaar

Spaghetti met olijvengehaktballetjes

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

1 pot

olijven met witte kaas

450 g

rundergehakt

1

ei

4 el

paneermeel

6 el

olijfolie

1 pot

tomatensaus

2 el

azijn

1 zak

sla met tuinkruiden

Aan de slag

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Olijven laten uitlekken. Gehakt met ei, paneermeel, zout en peper aanmaken. Van gehakt kleine balletjes draaien met olijf binnenin. In braadpan helft van olie verhitten en gehaktballetjes in 10 min. bruin en gaar bakken (voorzichtig omscheppen). Sugo toevoegen en door en door verwarmen. Van rest van olie, azijn, zout en peper sladressing roeren. Sla met dressing mengen. Spaghetti met gehaktballetjes, saus en salade serveren.