Vol­ko­ren spa­ghet­ti met kap­per­tjes en olij­ven

(79) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 79

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatblokjes toe en laat 3 min. bakken. Laat de olijven uitlekken en voeg met de kappertjes toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de pasta over borden en schep de saus erover. Verkruimel de kaas erboven en verdeel een handje rucola erover.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 52-01

Volkoren spaghetti met kappertjes en olijven

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vol­ko­ren spa­ghet­ti met kap­per­tjes en olij­ven

1
1
  • 300 g volkoren spaghetti

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

2
2
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el traditionele olijfolie

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 800 g tomatenblokjes
  • 5 el Taggia-olijven
  • 50 g kappertjes

Voeg de tomaatblokjes toe en laat 3 min. bakken. Laat de olijven uitlekken en voeg met de kappertjes toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 150 g witte kaas
  • 75 g rucola

Verdeel de pasta over borden en schep de saus erover. Verkruimel de kaas erboven en verdeel een handje rucola erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.