bewaar
Volkoren spaghetti met kappertjes en olijven
Volkoren spaghetti met kappertjes en olijven
bewaar

Volkoren spaghetti met kappertjes en olijven

20 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkoren spaghetti

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

800 g

tomatenblokjes

5 el

Taggia-olijven

50 g

kappertjes

150 g

witte kaas

75 g

rucola

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatblokjes toe en laat 3 min. bakken. Laat de olijven uitlekken en voeg met de kappertjes toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verdeel de pasta over borden en schep de saus erover. Verkruimel de kaas erboven en verdeel een handje rucola erover.