bewaar
Zigeunerschnitzel met gestoofde paprika
Zigeunerschnitzel met gestoofde paprika
bewaar

Zigeunerschnitzel met gestoofde paprika

25 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

1 zak

paprikamix

8 eetlepels

vloeibare margarine

1 teentje

knoflook

150 ml

witte wijn

2 zakjes

minikrieltjes

4

zigeunerschnitzels

1

citroen

Aan de slag

Courgette schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en courgette en paprika 3 min. bakken. Knoflook erboven uitpersen en 1 min. meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur 2 min. bakken. Pan afdekken, vuur laag draaien en groenten in 10 min. gaarstoven. In braadpan 3 el margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In koekenpan rest van margarine verhitten en zigeunerschnitzels bruinbakken. In 8 minuten om en om gaarbakken. Schnitzels met krieltjes, groenten en schijfjes citroen serveren.