bewaar
Mie met varkensfilet en cashewnoten
Mie met varkensfilet en cashewnoten
bewaar

Mie met varkensfilet en cashewnoten

15 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

Chinese kool

1

rode peper

350 g

varkensfiletlapjes

3

bosuitjes

3 eetlepels

zonnebloemolie

4 eetlepels

ketjap manis

1 pak

roerbakmie

100 g

cashewnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in ringen snijden. Vlees in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en vlees snel bruinbakken. Kool, peper en ketjap toevoegen en 3 min. roerbakken. Mie en 300 ml water toevoegen en roerbakken tot vocht is opgenomen. Schotel met cashewnoten en bosuitjes bestrooien. Lekker met komkommersalade en kroepoek.