bewaar
Vis in knoflooksaus met tomaatjes
Vis in knoflooksaus met tomaatjes
bewaar

Vis in knoflooksaus met tomaatjes

10 min. bereiden
30 min. wachten
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

gele paprika

400 g

diepvries koolvisfilet

500 g

cherrytomaten

250 g

roomkaas kruiden

3 el

kraanwater

2 pakken

petit pain

15 g

verse peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Bestrooi de vis met peper en eventueel zout.

3

Leg de vis en groente in de ovenschaal. Verdun de roomkaas met 3 el water en verdeel erover. Bak 30 min. in de oven.

4

Bak de broodjes de laatste 8 min. mee. Hak de peterselie fijn en strooi over de schotel. Serveer met het brood.