bewaar
Vis in knoflooksaus met tomaatjes
Vis in knoflooksaus met tomaatjes
bewaar

Vis in knoflooksaus met tomaatjes

10 min. bereiden
30 min. wachten
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

gele paprika

400 g

diepvries koolvisfilets

500 g

cherrytomaten

250 g

roomkaas kruiden

3 el

kraanwater

2 pakken

petit pains

15 g

verse peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Bestrooi de vis met peper en eventueel zout.

3

Leg de vis en groente in de ovenschaal. Verdun de roomkaas met 3 el water en verdeel erover. Bak 30 min. in de oven.

4

Bak de broodjes de laatste 8 min. mee. Hak de peterselie fijn en strooi over de schotel. Serveer met het brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis in knoflooksaus met tomaatjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig