Vis in knof­look­saus met to­maat­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 545 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(58) waardeer
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 58

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Bestrooi de vis met peper en eventueel zout.
  3. Leg de vis en groente in de ovenschaal. Verdun de roomkaas met 3 el water en verdeel erover. Bak 30 min. in de oven.
  4. Bak de broodjes de laatste 8 min. mee. Hak de peterselie fijn en strooi over de schotel. Serveer met het brood.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 34-35

Vis in knoflooksaus met tomaatjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis in knof­look­saus met to­maat­jes

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1 gele paprika
  • 400 g diepvries koolvisfilets

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Bestrooi de vis met peper en eventueel zout.

3
3
  • 500 g cherrytomaten
  • 250 g roomkaas kruiden
  • 3 el kraanwater

Leg de vis en groente in de ovenschaal. Verdun de roomkaas met het water en verdeel erover. Bak 30 min. in de oven.

4
4
  • 2 pakken petit pains
  • 15 g verse peterselie

Bak de broodjes de laatste 8 min. mee. Hak de peterselie fijn en strooi over de schotel. Serveer met het brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.