bewaar
Vis in mosterdsaus met kruidenrijst
Vis in mosterdsaus met kruidenrijst
bewaar

Vis in mosterdsaus met kruidenrijst

20 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

witte rijst

1 grote

aubergine

1

rode paprika

1 flesje

kookroom

2 el

grove mosterd

1 pakje

koolvisfilet

1 el

olijfolie

2 tl

Provençaalse

Dit heb je nodig

  • hapjespan

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Kookroom in hapjespan verwarmen. Mosterd en naar smaak zout en peper toevoegen. Visfilets erin leggen en op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Olie in koekenpan verhitten. Hierin aubergine, paprika en kruiden 5 min. bakken. Rijst erdoor scheppen, naar smaak zout en peper toevoegen en 1 min. meewarmen. Visfilets met saus over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen.