Soes­jes­to­ren met fram­bo­zen

(104) waardeer
frans nagerecht 8 personen
4 104

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breek de chocolade in kleine stukjes. Doe ze in een kom en laat ze afgedekt in de magnetron in 1 minuut (bij 650 W) smelten. Neem de kom uit de magnetron en roer de chocolade om. Verwarm de chocolade nog 30 seconden in de magnetron; neem hem elke 10 seconden uit de magnetron en roer hem om. Zorg ervoor dat alle chocolade helemaal is gesmolten. Doop nu de bovenkant van een soesje in de chocolade, leg het soesje met de chocoladekant naar boven op een schaal. Doop ook de volgende soesjes in de chocolade en leg ze in een cirkelvorm erbij (met de chocoladekant naar boven). Maak drie of vier verschillende lagen; de soesjes blijven plakken door de nog zachte chocolade. Verdeel de frambozen over de soesjestoren. Bestrooi eventueel met de poedersuiker.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.