bewaar
Rösti met tomaat en geitenkaas
Rösti met tomaat en geitenkaas
bewaar

Rösti met tomaat en geitenkaas

15 min. bereiden
45 min. wachten
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

groene paprika

1

ui

1 bakje

trostomaten

1 zak

rösti

1

ei

2 eetlepels

olijfolie

250 g

zachte geitenkaas (Bettine Blanc)

½ zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • platte ovenschaal (inhoud 2 liter), ingevet

Aan de slag

Oven op 200 ºC voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in dikke plakken snijden. Rösti, paprika, ui en ei met zout en peper naar smaak mengen. Röstimengsel in ovenschaal scheppen. Met tomaten beleggen en met zout en peper bestrooien. Met olie besprenkelen. In midden van oven in 45 min. gaarbakken. Laatste 5 min. kaas erboven verkruimelen. Met basilicum garneren. Lekker met groene salade en vinaigrette.