bewaar
Gepofte aardappel met romige garnalen
Gepofte aardappel met romige garnalen
bewaar

Gepofte aardappel met romige garnalen

40 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

aardappelen

2 zakjes

panklare worteltjes

1 bakje

verse roomkaas

2 el

melk

2 bakjes

jumbo garnalen

½ bakje

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • barbecue

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Dep de aardappelen droog met keukenpapier. Wikkel elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg ze ca. 30 min. tussen de houtskool van de barbecue. Keer regelmatig. De aardappelen zijn gaar als je er gemakkelijk een satéstokje kunt insteken en uithalen. Zet een pan met water op en kook de groente in 12 min. beetgaar. Roer de roomkaas los met de melk en peper en zout naar smaak. Meng de garnalen erdoor. Kruis de aardappelen in en druk ze iets open. Zet de aardappelen op 4 borden, schep de garnalen erin en garneer met bieslook. Serveer met de groente.

tip

Aardappel poffen

Instructievideo - 01:01 min.