Gepofte aardappel met romige garnalen
Ingrediënten
4 personen
4 grote | aardappelen | |
2 zakjes | panklare worteltjes | |
1 bakje | verse roomkaas | |
2 eetlepel | melk | |
2 bakjes | jumbo garnalen | |
0.5 bakje | verse bieslook |
Dit heb je nodig
barbecue
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Dep de aardappelen droog met keukenpapier. Wikkel elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg ze ca. 30 min. tussen de houtskool van de barbecue. Keer regelmatig. De aardappelen zijn gaar als je er gemakkelijk een satéstokje kunt insteken en uithalen. Zet een pan met water op en kook de groente in 12 min. beetgaar. Roer de roomkaas los met de melk en peper en zout naar smaak. Meng de garnalen erdoor. Kruis de aardappelen in en druk ze iets open. Zet de aardappelen op 4 borden, schep de garnalen erin en garneer met bieslook. Serveer met de groente.
Aardappel poffen
Instructievideo - 01:01 min.
Gepofte aardappel met romige garnalen
hoofdgerecht
4 personen
375 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Dep de aardappelen droog met keukenpapier. Wikkel elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg ze ca. 30 min. tussen de houtskool van de barbecue. Keer regelmatig. De aardappelen zijn gaar als je er gemakkelijk een satéstokje kunt insteken en uithalen. Zet een pan met water op en kook de groente in 12 min. beetgaar. Roer de roomkaas los met de melk en peper en zout naar smaak. Meng de garnalen erdoor. Kruis de aardappelen in en druk ze iets open. Zet de aardappelen op 4 borden, schep de garnalen erin en garneer met bieslook. Serveer met de groente.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 grote aardappelen
2 zakjes panklare worteltjes
1 bakje verse roomkaas
2 el melk
2 bakjes jumbo garnalen
½ bakje verse bieslook
Dit heb je nodig
barbecue