bewaar
Visschoteltje met garnalen
Visschoteltje met garnalen
bewaar

Visschoteltje met garnalen

30 min. bereiden
25 min. wachten
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

pangasiusfilets

1

citroen

1 dunne

prei

1 bakje

jumbo garnalen

1 zakje

Hollandaisesaus

1 zak

aardappelen

500 g

broccoli

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • aluminiumfolie

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de ovenschaal in. Wrijf de visfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Meng preireepjes en jumbogarnalen met wat citroensap, zout en peper en verdeel ze over de visfilets. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en lepel deze over de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie, schuif hem in het midden van de oven en laat de visfilets in 25 min. gaar worden.

2

Kook intussen de aardappelen in weinig water met wat zout gaar in 25 minuten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in 4-5 minuten. Serveer de vis met broccoli en aardappelen.