bewaar
Ribeye met rozemarijnaardappels
Ribeye met rozemarijnaardappels
bewaar

Ribeye met rozemarijnaardappels

45 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

vastkokende aardappels

2 takjes

rozemarijn

2 eetlepels

(olijf)olie

600 g

sperziebonen

4 eetlepels

vloeibare margarine

4

gemarineerde varkensribeyes

Dit heb je nodig

  • bakplaat

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen, in partjes snijden en op bakplaat leggen. Naaldjes van rozemarijn halen. Aardappels met olie besprenkelen en met zout en rozemarijnnaaldjes bestrooien. In oven in 35 min. goudbruin bakken. Sperziebonen schoonmakenen in 10 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en ribeye aan beide kanten in 6-10 min. bruin en gaar bakken. Vlees in plakjes snijden en bij aardappels en bonen serveren.