Ribeye met rozemarijnaardappels

Advertentie
Ingrediënten
- 1 kilo vastkokende aardappels (Kilotje groen)
- 2 takjes rozemarijn
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 600 g sperziebonen
- 4 eetlepels vloeibare margarine
- 4 gemarineerde varkensribeyes
Keukenspullen
- bakplaat
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen, in partjes snijden en op bakplaat leggen. Naaldjes van rozemarijn halen. Aardappels met olie besprenkelen en met zout en rozemarijnnaaldjes bestrooien. In oven in 35 min. goudbruin bakken. Sperziebonen schoonmakenen in 10 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en ribeye aan beide kanten in 6-10 min. bruin en gaar bakken. Vlees in plakjes snijden en bij aardappels en bonen serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 505 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 41 g
- vet 24 g