bewaar
Tonijnsalade met balsamicodressing
Tonijnsalade met balsamicodressing
bewaar

Tonijnsalade met balsamicodressing

30 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

tonijnsteaks

800 g

vastkokende aardappels

500 g

panklare sperziebonen

1

ui

350 g

(tros)tomaten

8 eetlepels

balsamico-vinaigrette

3 eetlepels

(olijf)olie

Aan de slag

Tonijn volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Aardappels schillen, in blokjes snijden en in 15 min. gaarkoken. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten, ui en dressing door elkaar scheppen. Tonijn met zout en peper bestrooien. In koekenpan olie verhitten en tonijn in 4 min. bruin en gaar bakken. Sperziebonen en aardappels door tomaten scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Salade over vier borden verdelen. Tonijn erop leggen.