bewaar
Mediterraan vispannetje
Mediterraan vispannetje
bewaar

Mediterraan vispannetje

Heel snel iets op tafel kunnen zetten? Dit stoofgerecht kost je maar 15 minuten!

15 min. bereiden
168waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

400 g

Italiaanse roerbakmix

390 g

tomatenblokjes met knoflook

200 ml

water

500 g

zeewolffilet

4 el

verse peterselie

Heel snel iets op tafel kunnen zetten? Dit stoofgerecht kost je maar 15 minuten!

Aan de slag

1

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.

2

Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.

variatietipVervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes.