Croissant met kastanjechampignons

Advertentie
Ingrediënten
- 1 bakje kastanjechampignons (250 g AH)
- 30 g boter of margarine
- 1 eetlepel madeira
- ½ dl slagroom
- zout
- peper
- 4 croissants
- 1 zakje veldsla met bietjes (75 g AH)
Keukenspullen
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Paddestoelen in 4 à 5 minuten bruin bakken, vocht laten verdampen. Madeira en slagroom erdoor roeren, aan de kook brengen en ca. 1 minuut zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Croissants in lengte opensnijden. Croissants vullen met paddestoelen en in midden van oven ca. 6 minuten verwarmen. Sla over vier borden verdelen. Gevulde croissants erop leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 290 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 21 g
- vet 20 g