bewaar
Gemarineerde champignons
Gemarineerde champignons
bewaar

Gemarineerde champignons

15 min. bereiden
1 uur wachten
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bakjes

champignons

1

kleine ui

2 tenen

knoflook

2 el

citroensap

6 el

olijfolie

1 tl

italiaanse keukenkruiden

4 takjes

peterselie

1 takje

waterkers

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

1

Veeg champignons schoon met keukenpapier. Snipper ui en knoflook pellen en fijn . Breng champignons, ui, knoflook, citroensap, olie en Italiaanse kruiden in pan aan de kook en laat 2 à 3 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Haal van vuur af en knip peterselie fijn erboven en schep erdoor. Laat ca. 1 uur staan. Verdeel waterkers intussen over vier borden. Breng champignons opnieuw aan de kook. Zet vuur direct uit en verdeel champignons over borden met waterkers. Serveer met geroosterd witbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig