Brood roosteren. Sla schoonmaken, in stukken scheuren, wassen en goed drogen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. Brood met paté besmeren en diagonaal halveren. Op ieder halve boterham lepel compote scheppen. Sla, rucola, ui en dressing door elkaar scheppen. Salade over vier borden verdelen en met paprika en pijnboompitten garneren. Met cranberrypaté-toast serveren.
Gerelateerde recepten
Salade met cranberrypaté-toast

hoofdgerecht
4 personen
730 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Brood roosteren. Sla schoonmaken, in stukken scheuren, wassen en goed drogen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. Brood met paté besmeren en diagonaal halveren. Op ieder halve boterham lepel compote scheppen. Sla, rucola, ui en dressing door elkaar scheppen. Salade over vier borden verdelen en met paprika en pijnboompitten garneren. Met cranberrypaté-toast serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ casino wit
1 krop sla
1 rode paprika
1 ui
1 zakje pijnboompitten
300 g cranberrypaté
½ pot cranberrycompote
1 zakje rucolasla
100 ml honing-mosterddressing