bewaar
Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps
Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps
bewaar

Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps

25 min. bereiden
15 min. wachten
92waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

sugar snaps

500 g

broccoli

1

ui

1 eetlepel

(vloeibare) margarine

1 duopak

krieltjes

1 doosje

verse roomkaas

1 pakje

slagroom

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Sugarsnaps en broccoli schoonmaken. Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 min. koken. Laatste 3 min. broccoli en sugarsnaps meekoken. Goed laten uitlekken. Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is. Met zout en peper op smaak brengen. Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken. Schotel in midden van oven in 15 min. gaar laten worden. Lekker met tomatensalade.