Koriander-kwarkdip
165 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
150 ml
1 mespunt
½ zakje
1 zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 nr. 05 - Leve de lente!
Schil de appel en rasp hem grof. Schep de kwark erdoor en breng de dip op smaak met chilipoeder, zout en peper. Roer de koriander erdoor en serveer de dipsaus bij de tortillachips.
Koriander-kwarkdip

6 personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de appel en rasp hem grof. Schep de kwark erdoor en breng de dip op smaak met chilipoeder, zout en peper. Roer de koriander erdoor en serveer de dipsaus bij de tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 appel
150 ml volle kwark
1 mespunt chilipoeder
½ zakje verse koriander
1 zak tortillachips




