bewaar
Kabeljauw met broccoli en noedels
Kabeljauw met broccoli en noedels
bewaar

Kabeljauw met broccoli en noedels

20 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

broccoli

250 g

Chinese mie

1 schaaltje

kabeljauwfilet

1 bakje

surimisticks

100

Thaise currypasta

1 pakje

kokosmelk

2

rode uien

1 theelepel

sambal oelek

3 eetlepels

(roerbak)olie

sojasaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kook de broccoli 5 minuten in ruim kokend water met zout. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Schep de kabeljauw, surimi, Thaise curry, kokosmelk en sambal door elkaar en verwarm het mengsel 6-8 minuten in de magnetron op 600 watt. Schep de curry na enkele minuten een keer om. Laat de mie in een vergiet uitlekken. Verhit de olie in een wok en roerbak de uipartjes 1-2 minuten. Schep de broccoliroosjes erbij en roerbak ze 2-3 minuten mee. Schep de mie erdoor en verwarm alles al omscheppend tot de mie door en door heet is. Breng op smaak met een scheutje sojasaus. Laat de curry uit de magnetron nog even nagaren en serveer hem met de roergebakken mie.