bewaar
Kabeljauw met broccoli en noedels
Kabeljauw met broccoli en noedels
bewaar

Kabeljauw met broccoli en noedels

20 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

broccoli

250 g

eiermie

250

verse kabeljauwfilets

200 g

surimisticks

100 g

boemboe rode curry

200 ml

kokosmelk

1 tl

sambal oelek

2

rode uien

3 el

arachideolie

2 el

sojasaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli 5 min. in ruim kokend water met zout. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kabeljauw in blokjes en de surimi in stukken. Schep de kabeljauw om met de surimi, boemboe, kokosmelk en sambal en verwarm het mengsel 6-8 min. in de magnetron op 600 watt. Schep halverwege om.

2

Snijd de ui in parten. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1-2 min. op hoog vuur. Voeg de broccoli toe en bak ze 2-3 min. mee. Voeg de mie en sojasaus toe en verwarm al omscheppend 1 min. Laat de curry uit de magnetron nog even nagaren en serveer hem met de roergebakken mie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met broccoli en noedels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig