Pittige tomatensoep
De basis voor deze tomatensoep is tomatensap. Die maak je pittig met wat druppels tabasco.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
Doe het tomatensap met het water in een pan. Snijd de cherrytomaten in stukjes. Voeg de kruidenbouillonpoeder, enkele druppels tabasco en de tomatenstukjes toe. Breng al roerend aan de kook. Verdeel de soep over de borden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 35 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 6 g
- natrium 545 mg
- vezels 1 g
Pittigheid
Ook te zien in
Pittige tomatensoep
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pittige tomatensoep
- 600 ml tomatensap
- 200 ml kraanwater
Doe het tomatensap met het water in een pan.
- 125 g cherrytomaten
Snijd de cherrytomaten in stukjes.
- 4 tl kruidenbouillonpoeder
- 0.2 tl tabasco
Voeg de kruidenbouillonpoeder, enkele druppels tabasco en de tomatenstukjes toe.
Breng al roerend aan de kook. Verdeel de soep over de borden.