bewaar
Knoflookspaghetti met rucola en noten
Knoflookspaghetti met rucola en noten
bewaar

Knoflookspaghetti met rucola en noten

20 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

150 g

walnoten

2 schaaltjes

Italiaanse stoomgroentemix

2 eetlepels

olijfolie

4 theelepels

knoflook

1 zakje

rucolasla

Aan de slag

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Stoomgroenten na elkaar in 5 min. in magnetron, op hoogste stand, verwarmen. In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 min. zacht verhitten. Knoflookolie door spaghetti scheppen. Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen. Lekker met een pittige geraspte kaas.