bewaar
Runderreepjes in rodeportsaus
Runderreepjes in rodeportsaus
bewaar

Runderreepjes in rodeportsaus

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

1½ zak

gebroken sperziebonen

1 schaal

runderreepjes

½ theelepel

gedroogde tijm

2 eetlepels

margarine

1 eetlepel

bloem

2 cups

rode portsaus

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In pan sperziebonen ca. 8 min. zachtjes koken. Runderreepjes met zout, peper en tijm bestrooien. In koekenpan margarine verhitten en runderreepjes in 4 min. gaarbakken. Bloem erover strooien en al roerend even meeverwarmen. Saus toevoegen en in 2 min. verwarmen. Vlees met rijst en groenten serveren.

variatietipAls alternatief voor de saus kun je ook Knorr Mix Jachtsaus gebruiken. Bereid de saus met 150 ml water en 100 ml rode port.