bewaar
Runderreepjes in rodeportsaus
Runderreepjes in rodeportsaus
bewaar

Runderreepjes in rodeportsaus

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

1½ zak

gebroken sperziebonen

1 schaal

runderreepjes

½ theelepel

gedroogde tijm

2 eetlepels

margarine

1 eetlepel

bloem

2 cups

rode portsaus

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In pan sperziebonen ca. 8 min. zachtjes koken. Runderreepjes met zout, peper en tijm bestrooien. In koekenpan margarine verhitten en runderreepjes in 4 min. gaarbakken. Bloem erover strooien en al roerend even meeverwarmen. Saus toevoegen en in 2 min. verwarmen. Vlees met rijst en groenten serveren.

tip

variatietipAls alternatief voor de saus kun je ook Knorr Mix Jachtsaus gebruiken. Bereid de saus met 150 ml water en 100 ml rode port.