bewaar
Spaghetti met romige kaas-speksaus
Spaghetti met romige kaas-speksaus
bewaar

Spaghetti met romige kaas-speksaus

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

6

tomaten

2 teentjes

knoflook

3 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

azijn

1 pakje

gerookt ontbijtspek

½ pakje

soja cuisine

1 zakje

gemalen belegen kaas

Aan de slag

In pan spaghetti beetgaar koken. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Van olie, azijn, zout, peper en helft van knoflook dressing roeren. Tomaten met dressing mengen. Spek in reepjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag spek uitbakken. Rest knoflook toevoegen en meebakken. In steelpan Soja Cuisine verwarmen. Beetje bij beetje kaas toevoegen en laten smelten. Spek laten uitlekken en aan kaassaus toevoegen. Saus met peper op smaak brengen. Spaghetti afgieten en met saus mengen. Met tomatensalade serveren.