bewaar
Fusilli met zalm en snijbonen
Fusilli met zalm en snijbonen
bewaar

Fusilli met zalm en snijbonen

Perfecte pasta voor op een drukke dag, en dat met vis én groente.

20 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

600 g

diepvries snijbonen

2

uien

2 el

olijfolie

250 ml

halfvolle melk

250 ml

water

70 g

mix voor tagliatelle roomsaus

418 g

roze zalm in blik

Perfecte pasta voor op een drukke dag, en dat met vis én groente.

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg aan de ui de melk, het water en de mix voor roomsaus toe. Laat 2 min. zachtjes koken.

2

Giet de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de fusilli met de snijbonen en verdeel over de borden. Giet de roomsaus over de fusilli.