bewaar
Tartaartjes met uien-tomatenjus
Tartaartjes met uien-tomatenjus
bewaar

Tartaartjes met uien-tomatenjus

25 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

nieuwe aardappels

4

tartaartjes

4 eetlepels

vloeibare margarine

600 g

broccoli

2

rode uien

3

tomaten

100 ml

rode wijn

½ theelepel

gedroogde tijm

Aan de slag

Aardappels in 20 min. gaarkoken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan margarine verhitten en tartaartjes in 8 min. gaar bakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet uien en tomaten 5 min. bakken. Wijn en tijm toevoegen en op hoog vuur inkoken tot jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met broccoli, tartaartjes en jus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaartjes met uien-tomatenjus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig