bewaar
Tartaartjes met uien-tomatenjus
Tartaartjes met uien-tomatenjus
bewaar

Tartaartjes met uien-tomatenjus

25 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

nieuwe aardappels

4

tartaartjes

4 eetlepels

vloeibare margarine

600 g

broccoli

2

rode uien

3

tomaten

100 ml

rode wijn

½ theelepel

gedroogde tijm

Aan de slag

Aardappels in 20 min. gaarkoken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan margarine verhitten en tartaartjes in 8 min. gaar bakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet uien en tomaten 5 min. bakken. Wijn en tijm toevoegen en op hoog vuur inkoken tot jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met broccoli, tartaartjes en jus.