bewaar
Scholrolletjes met garnalensaus
Scholrolletjes met garnalensaus
bewaar

Scholrolletjes met garnalensaus

30 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

panklare krieltjes

8 kleine

scholfilets

2 eetlepels

vloeibare margarine

1

visbouillontablet

100 g

garnalen

2 eetlepels

allesbinder

2 eetlepels

olijfolie

2

courgettes

2 teentjes

knoflook

1 theelepel

gedroogde dille

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken en afgieten. Scholfilets bestrooien met zout en peper en oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers. In kleine pan margarine verhitten. Bouillontablet en 200 ml water toevoegen en aan de kook brengen. Visrolletjes in bouillon leggen en afgedekt op laag vuur in 8 min. gaarstoven. Laatste 2 min. garnalen toevoegen. Stoofvocht binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper. Intussen in koekenpan olie verhitten en courgette en knoflook 4 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes bestrooien met dille. Vis serveren met courgette en krieltjes.