bewaar
Scholrolletjes
Scholrolletjes
bewaar

Scholrolletjes

30 min. bereiden
22waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    1 pak

    wilde en witte rijst

    zout

    peper

    100 g

    zalmfilet

    8 kleine

    scholfilets

    8 takjes

    dille

    ½

    visbouillontablet

    1 pot

    vissaus

    2 zakken

    panklare spinazie

    Aan de slag

    Rijst met wat zout koken volgens gebruiksaanwijzing. Zalm in 8 reepjes verdelen. Schol aan beide zijden bestrooien met zout en flink peper. Op elke scholfilet zalmreepje en takje dille leggen. Geheel oprollen en vaststeken met cocktailprikker. Bouillon maken van 250 ml water en bouillontablet. Hierin visrolletjes ca. 15 minuten pocheren. Saus verwarmen. Intussen spinazie met wat zout in ca. 2 minuten beetgaar koken. Spinazie goed laten uitlekken en over vier borden verdelen. Prikkers uit rolletjes verwijderen en op spinazie zetten. Wat saus over rolletjes scheppen. Serveren met rijst en rest van saus.