bewaar
Salade met gebakken kip en frambozen
Salade met gebakken kip en frambozen
bewaar

Salade met gebakken kip en frambozen

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 doos

frambozen

1 schaaltje

kipfilet

4 eetlepels

olie

1 eetlepel

azijn

1 mespunt

suiker

1

kropsla

1

appel

1 zakje

rucolasla

4

bruine pistoletjes

Aan de slag

Frambozen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Kip met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en kipfilet in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. Van frambozen 100 g pureren en samen met rest van olie en 1 el azijn, suiker, zout en peper dressing roeren. Sla schoonmaken, blad in grove stukken scheuren, wassen en goed laten uitlekken. Appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Kip in plakjes snijden. Sla met rucola, appel en dressing mengen en over vier borden verdelen. Garneren met kip en rest van frambozen. Met pistolets serveren.