bewaar
Pannenkoekjes met aardbei en bosbes
Pannenkoekjes met aardbei en bosbes
bewaar

Pannenkoekjes met aardbei en bosbes

15 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

2 personen

75 g

zelfrijzend bakmeel

100 ml

melk

1

ei

1 eetlepel

boter

2 eetlepels

kaneelsiroop voor in de koffie

½ bakje

bosbessen

10

aardbeien

150 g

yoghurt met bosvruchten

Aan de slag

In kom bakmeel met melk, ei en mespunt zout tot glad beslag kloppen. In koekenpan helft van boter verhitten en met soeplepel 3 porties beslag los van elkaar in pan schenken. Kleine pannenkoekjes in 2 min. per kant goudbruin bakken. Op dezelfde manier met rest van boter nog 3 kleine pannenkoekjes bakken. Op twee borden elk een stapeltje van 3 pannenkoekjes leggen. Kaneelsiroop erover schenken en fruit erover verdelen. Yoghurt losroeren en erop of ernaast scheppen.

tip

algemeenVervang de yoghurt met bosvruchten door vanillekwark.