Lauwwarme couscoussalade
Deze maaltijdsalade is in 20 minuutjes klaar. De kaneel geeft het gerecht een exotisch tintje.
Ingrediënten
4 personen
6
tomaten
2
uien
300 g
couscous
3 el
zonnebloemolie
175 g
vega fijngehakt
4 el
tomatenketchup
1 tl
kaneel
75 g
rucolaslamelange
150 g
witte kaasblokjes
Aan de slag
Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de uien. Wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit de olie in de pan en bak het vega gehakt 4 min. Bak de laatste 2 min. de ui mee.
Meng de couscous met de tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder. Schep de rucola door de lauwwarme couscous en garneer met kaasblokjes.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Lauwwarme couscoussalade
Deze maaltijdsalade is in 20 minuutjes klaar. De kaneel geeft het gerecht een exotisch tintje.

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de uien. Wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit de olie in de pan en bak het vega gehakt 4 min. Bak de laatste 2 min. de ui mee.
Meng de couscous met de tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder. Schep de rucola door de lauwwarme couscous en garneer met kaasblokjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)6 tomaten
2 uien
300 g couscous
3 el zonnebloemolie
175 g vega fijngehakt
4 el tomatenketchup
1 tl kaneel
75 g rucolaslamelange
150 g witte kaasblokjes