bewaar
Lauwwarme couscoussalade
Lauwwarme couscoussalade
bewaar

Lauwwarme couscoussalade

Deze maaltijdsalade is in 20 minuutjes klaar. De kaneel geeft het gerecht een exotisch tintje.

20 min. bereiden
334waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

tomaten

2

uien

300 g

couscous

3 el

zonnebloemolie

175 g

vega fijngehakt

4 el

tomatenketchup

1 tl

kaneel

75 g

rucolaslamelange

150 g

witte kaasblokjes

Deze maaltijdsalade is in 20 minuutjes klaar. De kaneel geeft het gerecht een exotisch tintje.

Aan de slag

1

Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de uien. Wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.

2

Verhit de olie in de pan en bak het vega gehakt 4 min. Bak de laatste 2 min. de ui mee.

3

Meng de couscous met de tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder. Schep de rucola door de lauwwarme couscous en garneer met kaasblokjes.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.