bewaar
Marsalakip met kokosspinazie
Marsalakip met kokosspinazie
bewaar

Marsalakip met kokosspinazie

35 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 eetlepels

olie

1 bak

kipkarbonade met marsalamarinade

300 g

basmatirijst

1

ui

2 eetlepels

milde currypasta

3 zakken

spinazie

1 pakje

kokosmelk

1 eetlepel

allesbinder

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In braadpan 3 el olie verhitten. Kip rondom bruinbakken. Kip half afgedekt in ca. 30 min. gaarbakken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Als kip bijna gaar is in wok rest van olie verhitten. Ui met currypasta 2 min. bakken. Spinazie beetje bij beetje toevoegen en 3 min. roerbakken. Kokosmelk toevoegen en spinazie nog 2 min. koken. Allesbinder door kokosspinazie scheppen en met zout op smaak brengen. Kip met rijst en kokosspinazie serveren.