bewaar
Bladerdeeghapjes met gehakt
Bladerdeeghapjes met gehakt
bewaar

Bladerdeeghapjes met gehakt

15 min. bereiden
20 min. wachten
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 plakjes

bladerdeeg

2

rode pepers

2 teentjes

knoflook

1 schaaltje

rundergehakt

1

ei

4 eetlepels

zoutvlokken

8

tomaten

4 eetlepels

balsamicodressing

Aan de slag

Oven op 225 °C voorverwarmen. Bladerdeeg op aanrecht uitspreiden en laten ontdooien. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en pepers fijnsnijden. Knoflook pellen en snipperen. In koekenpan met antiaanbaklaag rundergehakt rul bakken. Rode peper en knoflook toevoegen. Ei toevoegen en doorroeren. Bladerdeegflapjes vullen met gehaktmengsel, tot driehoek vouwen en met zoutflakes bestrooien. Flapjes voor een goudbruine kleur met wat melk bestrijken en in midden van oven in 20 min. gaarbakken. Intussen tomaten in partjes snijden. Flapjes met tomatensalade serveren.