Cham­pig­non­wraps met run­der­reep­jes

Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast.

(100) waardeer
hoofdgerecht Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast. 4 personen
3 100

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaten, snijd in plakjes en meng met de dressing.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. mee. Voeg de ui en champignons toe en bak 5 min. Roer de roomkaas erdoor en verhit 1 min.
  3. Verwarm de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met champignonmengsel. Serveer met tomatensalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 48-49

Champignonwraps met runderreepjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cham­pig­non­wraps met run­der­reep­jes

1
1
  • 500 g champignons
  • 2 uien
  • 3 el sladressing naturel

Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaten, snijd in plakjes en meng met de dressing.

2
2
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 300 g Provençaals gekruide runderreepjes
  • 125 g verse roomkaas met kruiden

Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. mee. Voeg de ui en champignons toe en bak 5 min. Roer de roomkaas erdoor en verhit 1 min.

3
3
  • 4 tortillawraps

Verwarm de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met champignonmengsel. Serveer met tomatensalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.