bewaar
Champignonwraps met runderreepjes
Champignonwraps met runderreepjes
bewaar

Champignonwraps met runderreepjes

Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast.

20 min. bereiden
102waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

champignons

2

uien

3 el

sladressing naturel

3 el

traditionele olijfolie

300 g

Provençaals gekruide runderreepjes

125 g

verse roomkaas met kruiden

4

tortillawraps

Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast.

Aan de slag

1

Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaten, snijd in plakjes en meng met de dressing.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. mee. Voeg de ui en champignons toe en bak 5 min. Roer de roomkaas erdoor en verhit 1 min.

3

Verwarm de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met champignonmengsel. Serveer met tomatensalade.