Lams­ko­te­le­tjes met cham­pig­nons

(27) waardeer
hoofdgerecht 2 personen
3 27

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Koteletjes inwrijven met zout en kerriepoeder. In grote koekenpan boter verhitten en vlees op hoog vuur in 1-2 min. bruinbakken. Champignons rond vlees leggen en alles nog 2-3 min. bakken, champignons steeds omscheppen. Lamskoteletjes op twee borden leggen. Champignons op smaak brengen met zout en peper en bieslook erdoor scheppen. Champignons op en naast vlees scheppen. Lekker met gebakken aardappeltjes en wortelsalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.