Lamskoteletjes met champignons

Advertentie
Ingrediënten
- 4 lamskoteletjes
- 3 theelepels milde kerriepoeder
- 25 g boter
- 250 g kastanjechampignons (in vieren)
- 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Koteletjes inwrijven met zout en kerriepoeder. In grote koekenpan boter verhitten en vlees op hoog vuur in 1-2 min. bruinbakken. Champignons rond vlees leggen en alles nog 2-3 min. bakken, champignons steeds omscheppen. Lamskoteletjes op twee borden leggen. Champignons op smaak brengen met zout en peper en bieslook erdoor scheppen. Champignons op en naast vlees scheppen. Lekker met gebakken aardappeltjes en wortelsalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 360 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 0 g
- vet 29 g