Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan met anti-aanbaklaag helft van olie uit blikje ansjovis verhitten. Ansjovis, ui en kappertjes toevoegen en 3 min. op matig vuur bakken. Tomatenblokjes (incl. vocht) en kokosmelk erbij doen en aan de kook brengen. Tomaten-kokossaus 15 min. op laag vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In pan met anti-aanbaklaag rest van olie uit blikje ansjovis verwarmen en hierin vissticks bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Rijst, vissticks en sperziebonen over vier borden verdelen, saus ernaast en erover scheppen.
- algemeenprijs per persoon 1.70 (in november/december 2005)
Gerelateerde recepten
Vissticks met tomaten-kokossaus

hoofdgerecht
4 personen
625 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan met anti-aanbaklaag helft van olie uit blikje ansjovis verhitten. Ansjovis, ui en kappertjes toevoegen en 3 min. op matig vuur bakken. Tomatenblokjes (incl. vocht) en kokosmelk erbij doen en aan de kook brengen. Tomaten-kokossaus 15 min. op laag vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In pan met anti-aanbaklaag rest van olie uit blikje ansjovis verwarmen en hierin vissticks bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Rijst, vissticks en sperziebonen over vier borden verdelen, saus ernaast en erover scheppen.
algemeen:prijs per persoon 1.70 (in november/december 2005)
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g rijst
1 blikje ansjovisfilets
2 uien
2 theelepels kappertjes
1 blik tomatenblokjes
400 ml kokosmelk
500 g sperziebonen
400 g vissticks