bewaar
Vissticks met tomaten-kokossaus
Vissticks met tomaten-kokossaus
bewaar

Vissticks met tomaten-kokossaus

25 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

rijst

1 blikje

ansjovisfilets

2

uien

2 theelepels

kappertjes

1 blik

tomatenblokjes

400 ml

kokosmelk

500 g

sperziebonen

400 g

vissticks

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan met anti-aanbaklaag helft van olie uit blikje ansjovis verhitten. Ansjovis, ui en kappertjes toevoegen en 3 min. op matig vuur bakken. Tomatenblokjes (incl. vocht) en kokosmelk erbij doen en aan de kook brengen. Tomaten-kokossaus 15 min. op laag vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In pan met anti-aanbaklaag rest van olie uit blikje ansjovis verwarmen en hierin vissticks bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Rijst, vissticks en sperziebonen over vier borden verdelen, saus ernaast en erover scheppen.

tip

algemeenprijs per persoon 1.70 (in november/december 2005)