bewaar
Boerenkoollasagne
Boerenkoollasagne
bewaar

Boerenkoollasagne

30 min. bereiden
30 min. wachten
154waarderingen

Ingrediënten

4 eetlepels

boter

1 schaaltje

shoarmavlees

600 g

boerenkool

1 doosje

mix voor tagliatelle roomsaus

500 ml

melk

½ pak

lasagnebladen

100 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan 2 el boter verhitten en shoarmavlees in 5 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten. Hierin boerenkool 5 min. bakken. Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen. Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing. In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees. Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 min. gaar en bruin laten worden.