bewaar
Tagliatelle met chiantisaus
Tagliatelle met chiantisaus
bewaar

Tagliatelle met chiantisaus

15 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

olie

500 g

rundergehakt

2 teentjes

knoflook

½ eetlepel

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

1 zak

Provençaalse roerbakmix

200 ml

lichte rode wijn

400 g

Tasty Tom trostomaten

1 bak

verse tagliatelle

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok olie verhitten en gehakt op hoog vuur in 2-3 min. rul bakken. Knoflook, Italiaanse kruiden en Provençaalse groenten erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten en wijn door gehaktmengsel roeren en alles 8-10 min. op zacht vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen tagliatelle in pan met ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar koken. Pasta afgieten en in vier diepe borden scheppen. Chiantisaus erover scheppen.