Gevulde puntpaprika's met tonijn

245 kcal

20 min. bereiden, 15 min. oventijd

3.7/5

(310)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal


2005 week 38-39 - 2005 week 38-39

mei 2024 - mei 2024

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en fruit de ui en knoflook zacht.

  2. Snijd de tomaat fijn en voeg toe met de tijm. Breng pittig op smaak met peper en zout. Laat de tonijn uitlekken, roer los met een vork en voeg toe. Vul de paprika's met het tonijnmengsel en besprenkel met de rest olijfolie. Zet de paprika's in een ovenschaal en bak ca. 15 min. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de paprika's met de peterselie.

  • combinatietipLekker met stokbrood.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Gevulde puntpaprika's met tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig