bewaar
Mosselcurry met naanbrood
Mosselcurry met naanbrood
bewaar

Mosselcurry met naanbrood

15 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 eetlepels

olie

1 eetlepel

kerriepoeder

1 blik

kokosmelk

1 zakje

boontjesmix

2 schaaltjes

groene aspergetips

2 schaaltjes

gekookt mosselvlees

1 pak

naanbrood

Aan de slag

In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselcurry met naanbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig