bewaar
Mosselcurry met naanbrood
Mosselcurry met naanbrood
bewaar

Mosselcurry met naanbrood

15 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

1

ui

2 eetlepels

olie

1 eetlepel

kerriepoeder

1 blik

kokosmelk

1 zakje

boontjesmix

2 schaaltjes

groene aspergetips

2 schaaltjes

gekookt mosselvlees

1 pak

naanbrood

Aan de slag

In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.