Braadworstcurry met sperziebonen

hoofdgerecht
4 personen
4
54
Advertentie
Ingrediënten
- 250 g pandanrijst
- 4 braadworsten (ca. 500 g)
- 1 cup kruidenpasta (voor groene curry (100 g))
- 1 pakje kokosmelk (200 ml)
- 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 1 zak pappadums naturel (Indiase, 60 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Braadworst in stukjes van ca. 2 cm snijden. In braadpan braadworst met kruidenpasta op matig vuur 4 min. bakken. Kokosmelk erbij schenken en sperziebonen toevoegen. Geheel 10 min. koken. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Paprika bij curry voegen en 5 min. meekoken tot gewenste dikte. Curry met rijst en pappadums serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 875 kcal
- eiwit 40 g
- koolhydraten 78 g
- vet 45 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 36-37